Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jaucio rago kriaukles,
gido kolekcija,
pilies,
stogo,
stogo kark,
vcėžjys,
dailios formos kaulas,
kur rasti kaulą,
kaulas,
kaulą,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Luokės g., Dirvonėnų k., Šiaulių r. sav.,
Miško g., Dirvonėnų k., Šiaulių r. sav.,
Nelindos g., Dirvonėnų k., Šiaulių r. sav.,
Pievų g., Dirvonėnų k., Šiaulių r. sav.,
Šermukšnių g., Dirvonėnų k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g džiovintų slyvų, 1 kiaušinis, 1 stiklinė miltų, 1 šaukštelis grietinės, 100 g riebalų, druska.
Gaminimas: Slyvas gerai išmirkiname karštame vandenyje, išimame
kauliukus ir nusausiname. Kiaušinį, miltus, druską, grietinę su trupučiu vandens gerai išplakame, kad tešla lengvai kristų nuo šaukšto. Į tešlą sudedame pjaustytas slyvas, išmaišome ir kepame įkaitintuose riebaluose iki gražios rusvos spalvos. Patiekiame su grietine.
Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir
mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|
|