Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Generolo Vėtros g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Genių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Gento g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Gerovės skg., Kauno m., Kauno m. sav.,
Gervėčių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 šaukštas miltų, 2 šaukštai sviesto, 2,5 stiklinės mėsos sultinio, 2 stiklinės pomidorų tyrės, pipirai, cukrus, druska, keli lauro lapeliai.
Gaminimas: Miltus
pakepiname svieste, sudedame pomidorų tyrę ir dar pakepame. Masę atskiedžiame mėsos sultiniu (gali būti ir daržovių nuoviras), įdedame keletą pipirų, 2-3 lauro lapelius ir verdame 25-30 min. Po to pagal skonį įberiame cukraus, druskos, bei gerai išmaišome. Skanaus!
Patiekalus
galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|