Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Geštautų g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Gintaro g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Gluosnių g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Grafų Tiškevičių g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Griežlių g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 10 morkų, 400 g varškės, 0,5 stiklinės manų kruopų, 0,5 stiklinės pieno, 2 šaukštai cukraus, 3 kiaušiniai, 4 šaukštai sviesto, 2 šaukštai
džiūvėsėlių, cinamonas, druska.
Gaminimas: Morkas stambiai sutarkuojame, sudedame ištrintą varškę, piene išmirkytas kruopas, kiaušinių trynius (ištrintus su cukrumi), įberiame žiupsnelį cinamono ir druskos. Viską gerai išmaišome, sudedame išplaktus baltymus. Masę
sudedame į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą skardą, viršų apšlakstome sviestu. Kepame 30-50 min., 220 laipsnių temperatūroje. Patiekiame su grietine. Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas
puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|