Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Laiko tarpas, apimantis 20 penkmeciu,
Laiko tarpas, kai kunas atlieka viena pilna svyravima,
Laiko tarpas, per kuri atominio laikrodzio cezio-133 izotopo atomai isspinduliuoja 9192631770 mikrobanginiu spinduliu virpesiu periodu,
Laiko tarpas, reikalingas kokiam nors nepertraukiamam veiksmui arba darbui,
Laiko tarpas, sustojimas, kai veiksmas laikinai nebevyksta,
K. Jakubėno g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
K. Jauniaus g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
K. Kalinausko g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
K. Semenavičiaus g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
K. Sirvydo g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešla: 500 g miltų, 250 ml pieno ar išrūgų, 25 g mielių arba 4 a.š. sausų mielių, 2 kiaušinio tryniai, 100 g cukraus, 100 g sviesto ar margarino. Įdarui paruošiame pudingą ir jį
atvėsiname. 1 pak. vanilinio pudingo, 50 g sviesto, 100 g cukraus, 2 stiklinės pieno pudingui, 1 stiklinės šaldytų uogų ar uogienės.
Gaminimas: Iš produktų paruošiame mielinę teslą.Pakilusią tešlą iškociojame ir padarome stačiakampės formos, aptepame atvėsusiu
pudingu. Kraštinę tešlos dalį lenkiame iki vidurio,ant viršaus užlenkiame kitą kraštą. Pjaustome 2 cm storio riekelėmis ir lengvai jas persukame. Dedame į sviestiniu popieriumi išklotą, arba tiesiog pabarstytą miltais skardą. Aptepame kiaušinio plakiniu ir leidžiame pakilti 30 min. Kepame orkaiteje
30 min. 180 laipsnių temperatūroje. Atvėsiname ant grotelių. Idealus variantas, jei tešlą pagamintumėte duonkepėje, bet jei neturite, gerai ir rankomis. Labai skanu... Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka
įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|