Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Metalinis laidininkas arba laidininku, besiliecianciu su? eme grupe,
Dydis, kuris rodo galimybe isskirti matymo lauke du arti esancius objektus,
Koherentiniu optinio da? nio elektromagnetiniu bangu generatorius, veikiantis priverstinio spinduliavimo budu,
Prietaisas, kuriuo galima greitai ir tiksliai ismatuoti ivairiu skysciu lu? io rodiklius ir nustatyi med? iagos koncentracijas tirpaluose,
Vam? zde? lio pavidalo prietaisas, turintis optine sistema ir sviesos saltini, skirtas? mogaus arba gyvulio kuno ir organu ertmiu tyrimams,
Partizanų g., Rudaminos k., Vilniaus r. sav.,
Rytų g., Rudaminos k., Vilniaus r. sav.,
Rudens g., Rudaminos k., Vilniaus r. sav.,
Smėlio g., Rudaminos k., Vilniaus r. sav.,
Sodų g., Rudaminos k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg maltos vištienos arba kalakutienos prieskoniai paukštienai 1 kiaušinis 0,5 svogūno 1 skiltelė česnako 1 - 2 pomidorai 1 gūžė salotų svogūnų laiškai tarkuotas sūris
(mozarella) grietinė aliejus lietiniai blynai
Gaminimas: Išsikepti lietinius blynus. Paruošti maltą paukštieną: įdėti kiaušinį, prieskonius, gerai susmulkintą svogūną ir česnaką, gerai viską išmaišyti. Aptepti pusė blyno paruošta mėsa plonai ir
užlenkti per pusę, įkaitinti aliejų keptuvėj ir dėti blynus, kepti ant vidutinės ugnies, kad nedegtų, bet keptų, apkepus vieną pusę, apversti blynus ir apkepinti kitą pusę, kuo ploniau mėsos bus blyne, tuo greičiau ji iškeps. Iškepus norimą kiekį blynų, pasiruošti daržoves: smulkiai supjaustyti
salotas, pomidorus, svogūnų laiškus ir sudėti į dubenėlį, į kita dubenėlį įdėti tarkuoto sūrio ir į tečią grietinės, viską padėti ant stalo. Valgant blyną, jį atidarai, įdedi į vidų daržovių mišinio, pabarstai sūriu ir pertepi grietine, uždarai ir valgai! Skanaus!
|
|
|
|
|