Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bokšto g., Mikėnų k., Panevėžio r. sav.,
Gluosnių g., Mikėnų k., Panevėžio r. sav.,
Lauko g., Mikėnų k., Panevėžio r. sav.,
Malūno g., Mikėnų k., Panevėžio r. sav.,
Mažoji g., Mikėnų k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 450 - 500 g miltų 2 šaukšteliai kepimo miltelių 1 žiupsnelis druskos 1 šaukštelis maltos saldžiosios paprikos 100 g tarkuoto fermentinio sūrio 100 g rūkyto kumpio Papuošti: 50 g
tarkuoto fermentinio sūrio 2 šaukšteliai aguonų (sezamo sėklų) 2 kiaušiniai 200 ml pieno 75 ml aliejaus
Gaminimas: Išmaišykite miltus, druską, kepimo ir paprikos miltelius. Suberkite tarkuotą sūrį ir kumpio gabalėlius. Kitame inde išmaišykite kiaušinius, pieną ir
aliejų. Skystus produktus supilkite ant sausų ir viską sumaišykite. Tešlą paskirstykite į formeles, pabarstykite tarkuotu sūriu ir aguonomis. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 15-20 minučių. Šie keksiukai puikiai tinka prie trintos sriubos ar sultinio, taip pat iškyloms. Juos galite
patiekti su tepamuoju varškės sūriu.
|
|
|
|
|