Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
monument,
sezonas,
sezono laimetojai,
pašalinti anketą,
url,
garena,
bank,
jonines,
what is 2 plus 5,
5120. com,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tolimoji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Tolimosios Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Tolimosios Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Tolimosios Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Tolimosios Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 600 g kvietinių miltų 24 g šviežių mielių 1 stiklinė drungno pieno 100 g margarino VILNIUS kepiniams 60 g cukraus pudros 0,25 šaukštelio druskos 2
kiaušiniai Įdarui: 1 skardinė saldinto sutirštinto pieno 200 g žemės riešutų 2 kiaušinių tryniai 2 šaukštai krakmolo
Gaminimas: Sumaišome visus tešlai skirtus produktus ir minkome tešlą. Uždengtą tešlą paliekame kilti 1 – 1,5 valandos. Sutirštintą
pieną sumaišome su kiaušinių tryniais, krakmolu ir pakaitiname nuolat maišydami. Kai gausime vientisą masę sumaišome su riešutais. Tada masę atvėsiname. Pakilusia tešlą iškočiojame plačiai, į vidurį dedame įdarą, o tada iš kraštų lenkiame į vidų ir sulipiname. Dar paliekame pakilti 30
minučių. Kepame 45 minutes 175 C laipsnių orkaitėje. Iškepusį papuoškite tirpintu šokoladu. Skanaus.
|
|
|
|
|