Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Danės g., Purmalių k., Klaipėdos r. sav.,
Jazminų g., Purmalių k., Klaipėdos r. sav.,
Naujoji g., Purmalių k., Klaipėdos r. sav.,
Rožių g., Purmalių k., Klaipėdos r. sav.,
Serbentų g., Purmalių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 600 g kvietinių miltų 24 g šviežių mielių 1 stiklinė drungno pieno 100 g margarino VILNIUS kepiniams 60 g cukraus pudros 0,25 šaukštelio druskos 2
kiaušiniai Įdarui: 1 skardinė saldinto sutirštinto pieno 200 g žemės riešutų 2 kiaušinių tryniai 2 šaukštai krakmolo
Gaminimas: Sumaišome visus tešlai skirtus produktus ir minkome tešlą. Uždengtą tešlą paliekame kilti 1 – 1,5 valandos. Sutirštintą
pieną sumaišome su kiaušinių tryniais, krakmolu ir pakaitiname nuolat maišydami. Kai gausime vientisą masę sumaišome su riešutais. Tada masę atvėsiname. Pakilusia tešlą iškočiojame plačiai, į vidurį dedame įdarą, o tada iš kraštų lenkiame į vidų ir sulipiname. Dar paliekame pakilti 30
minučių. Kepame 45 minutes 175 C laipsnių orkaitėje. Iškepusį papuoškite tirpintu šokoladu. Skanaus.
|
|
|
|
|