Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Stiklinis indas vandeniui, vynui ar stipriesiems gerimams laikyti,
Stiklinis indas,
Stiklinis indelis nedideliam kiekiui skysciu siurbti, lasinti matuoti,
Stiklinis laboratoriju indas,
Stiklinis puodas, vanduo juodas, kai pasemi, ima kalbet,
Beržų g., Molupio k., Tauragės r. sav.,
Bokšto g., Molupio k., Tauragės r. sav.,
Obelų g., Molupio k., Tauragės r. sav.,
Tilto g., Molupio k., Tauragės r. sav.,
Beržų g., Norkaičių k., Tauragės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g obuolių 100 g margarino VILNIUS kepiniams 100 g varškės 1 stiklinė miltų žiupsnelis cukraus žiupsnelis druskos 1 kiaušinio (aptepimui)
Gaminimas: Nulupame
obuolius ir supjaustome plonais gabalėliais. Ištriname minkštą margariną su varške, druska ir miltais. Padaliname tešlą į 2 dalis ir paliekame 3 val. šaldytuve. Po to iškočiojame abi dalis tešlos, ant viršaus sudedame obuolius, pabarstome cukrumi ir susukame. Aptepame kiaušiniu ir dedame
kepti, 180 laipsnių temperatūroje, kol iškeps tešla. Galima pabarstyti cukraus pudra.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 kg obuolių, 100 g razinų, 80 g cukraus, 1 pakelis malto cinamono, 80 g sviesto, 2 šaukštai maltų džiūvėsėlių, 250 g miltų, 70 g šilto vandens, žiupsnelis
druskos.
Gaminimas: Ištirpiname 50 g sviesto, supilame vandenį, įberiame druskos, išmaišome, suberiame miltus, užminkome tešlą ir paliekame 30 min. Po to iš tešlos iškočiojame kuo plonesnį lakštą. Tada lakštą patepame ištirpintu, bet nekarštu sviestu (30 g) ir apibarstome
džiūvėsėliais. Obuolius nulupame, stambiai sutarkuojame, suberiame razinas, apibarstome cinamonu, cukrumi, bei gerai išmaišome. Šį obuolių mišinį tolygiai sudedame ant lakšto ir suvyniojame į volelį. Vyniotinį dedame į riebalais pateptą ir miltais pabarstytą skardą ir kepame 200
laipsnių temperatūroje, 40-60 min. Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti
grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|