Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
smelio akmuo,
jaucio rago kriaukles,
visos kolekcijos,
akmenu kolekcijos,
kas duoda fosiju,
fosilijos,
akmenu kolekcija,
vezlio kiautai,
cinamonas ir kiti dalykai,
gido kolekcija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Dabartinio ekonomikos mokslo metodas, nustatantis optimalia elgsenos strategija, kai susiduriama su konfliktinemis situacijomis,
Elektromagnetiniai spinduliai, matomi zmogaus akimi,
"Pelene" ir kitu pasaku autorius,
Pareigunas, priziurintis, kontroliuojantis jai pavaldzia organizacija ir asmenu veikla,
Australijos aborigenu kulto reikmuo is plokscio ornamentuoto medzio gabalo arba akmens,
Sodžiaus g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Spaudos g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Sporto g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Stalupėnų g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Statybininkų g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 100 g margarino VILNIUS kepiniams 100 g cukraus 1 kiaušinis 200 g miltų 1 šaukštelis kepimo miltelių Varškės masei: 500 g varškės 1 stiklinė
cukraus 150 g grietinės 2 šaukštai krakmolo 3 kiaušiniai 1 nutarkuota citrina 1 citrinos sulčių
Gaminimas: Kambario temperatūros margariną labai gerai išplakti su kiaušiniu ir cukrumi. Sudedame miltus ir kepimo miltelius. Tešla turi išeiti minkšta. Ją dedame į
šaldiklį, kol padarysime varškės masę. Viename inde labai gerai išplakti kiaušinius su cukrumi, kitame - varškę su grietine, krakmolu ir citrina. Į kiaušinių masę sudedame paruoštą varškę ir gerai išmaišome. Tortinę formą išklojame pirmąja tešla. Supilame varškę ir kepam ~160 laipsnių
orkaitėje apie 20-30 minučių. Kol gražiai krašteliai paruduos, o varškės kremas pasidarys standus. Atvėsiname pyragą. Vėliau supjaustome vaisius ir sudedam ant torto (galima ir uogas) tada užpilame specialia torto žele (jos aš neturėjau, tai tiesiog paėmiau paprastą želatiną ir pripyliau ~puse
puodelio vandens išmaišiau ir užpyliau). Skanaus!
|
|
|
|
|
|