Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rykantų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Rimdžiūnų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Rimšės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Rimties skg., Kauno m., Kauno m. sav.,
Rimvydo g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 5 kiaušinių tryniai 500 g margarino VILNIUS kepiniams 50 ml šilto pieno 1 a.š. cukraus 40 g mielių (ne sausų) 4 stiklinės miltų Įdarui: 5 kiaušinių baltymai 500 g
cukraus pudros 300 g žemės riešutų vanilės arba cinamono (pagal skonį)
Gaminimas: Į šiltą pieną suberiame cukrų, mieles ir padedame šiltoje vietoje. Margariną išlydome ir gerai sumaišome su kiaušinių tryniais, išsijotais miltais ir mielėmis su pienu. Paruošiame
įdarą: Suplakame kiaušinių baltymus, palaipsniui suberiame cukraus pudrą ir išmaišome. Riešutus nulupame, paskrudiname ir sumalame. Paruoštą tešlą padaliname į 5 dalis, iškočiojame. Kiekvieną lakštą sutepame su kiaušinių baltymais, pabarstome smulkintais riešutais, cinamonu arba vanile.
Švelniai viską susukame ir supjaustome į 7-9 gabalus. Dedame ant kepimo popieriumi ištiestos ir riebalais išteptos skardos. Kepame 180 laipsnių temperatūroje, kol pasidarys auksinės spalvos.
|
|
|
|
|