Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
5120. com,
mineskarf,
kotas,
kirtiklio kotas,
kirtiklis,
amerikos nusikaltimai,
ligo taurė,
gubernatoriaus zaidimas,
220 volt,
jurgita zakaikaite,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Paveikslas ar ornamentine kompozicija is stiklo,
Paveikslas is stikliuku,
Paveikslas, piesinys, brezinys, fotonuotrauka, isspausdinta leidinyje ir papildanti to leidinio teksta,
Paveikslas, sukurtas is ivairiu medziagu gabaleliu,
Paveikslelis, kuriuo isreiksta informacija,
Neužmirštuolių g., Kretingsodžio k., Kretingos r. sav.,
Palangos g., Kretingsodžio k., Kretingos r. sav.,
Pirties g., Kretingsodžio k., Kretingos r. sav.,
Raudonėlių g., Kretingsodžio k., Kretingos r. sav.,
Rožių g., Kretingsodžio k., Kretingos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 4 kiaušiniai 150 g cukraus 1 pakelis vanilinio cukraus 100 g miltų 50 g kukurūzų miltų 9 g kepimo miltelių 20 g kakavos 1 žiupsnelis druskos Kremui: 1 pakelis
vanilinio pudingo 45 g cukraus 0,5 l pieno 125 g margarino VILNIUS kepiniams 200 g graikinių riešutų 100 g lazdyno riešutų 1 žiupsnelis druskos Glajui: 100 g pieninio šokolado 100 g pusiau saldaus šokolado 20 g margarino VILNIUS
kepiniams Papuošimui: 20 graikinių riešutų
Gaminimas: Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių ir išplakite iki putų. Berkite druską, cukrų, 5 šaukštus vandens ir viską išmaišykite Sudėkite trynius ir vėl išmaišykite. Tarpusavyje sumaišykite miltus, krakmolą, kepimo
miltelius ir kakavą. Šį mišinį pilkite į tešlą ir išmaišykite. Pilkite į kepimo formą išteptą riebalais. Kepkite 150 C laipsnių temperatūroje apie 30 minučių. Iškepusį atvėsinkite. Sumaišykite margariną kartu su pudingo milteliais 45 gramais cukraus, druska ir pienu. Viską gerai
išmaišome. Suberiame smulkintus riešutus ir vėl išmaišome. Biskvitą padaliname į keletą dalių, jas pertepame su kremu ir tada ruošiamės glajų. Šokoladus susmulkinkite ir dėkite į išlydytą karštą margariną, jei reikia, dar pakaitinkite, kad gautumėte vientisą masę. Glajumi apipilkite
tortą, papuoškite graikiniais riešutais ir dėkite į šaldytuvą sustengti. Laikyti nemažiau kaip dvi valandas.
|
|
|
|
|