Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kurtinių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Kvėdarnos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Kviečių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
L. Ivinskio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
L. Karsavino g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Raugui: 50 g mielių 250 g ruginių miltų Tešlai: 425 g vandens 675 g rupių kvietinių miltų 18 g druskos 158 g džiovintų abrikosų 1 šaukštas margarino VILNIUS
kepiniams
Gaminimas: Pasidarome raugą iš mielių ir ruginių miltų. Laikome 14 – 16 valandų. Raugą sumaišome su kvietiniais miltais ir vandeniu. Išminkytą tešlą paliekame 30 minučių pastovėti. Sudedame tirpintą margariną, druską ir abrikosus, tešlą perminkome ir
paliekame 10 minučių, tada perminkome vėl paliekame 10 minučių, perminkome paliekame 30 minučių. Dar kartelį perminkome paliekame 60 minučių ir taip dar du kartus paliekant stovėti 60 minučių. Paskutinį kartą suformuojame norimos formos duonelę ir dedame į kepimo formą. Kepame 20 minučių 250 C
laipsnių temperatūroje ir dar 20 minučių 200 C laipsnių temperatūroje.
|
|
|
|
|