Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
56+5=,
prepaid,
iptv,
varžybų sala,
ištrinti užduotį,
pradeti naujas varzybas,
super turtuolis,
atsaukti super turtuolis,
išminčiaus moneta,
lolas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Anglu fizikas ir matematikas, klasikines fizikos pradininkas,
Anglu fizikas ir matematikas, klasikines mechanikos kurejas,
Anglu gitaristas ir dainininkas, vienas zymiausiu bliuzo virtuozu, isgarsejes balade "layla" [orig.],
Anglu jurininkas, atrades rytine Australijos pakrante, Naujaja Zelandija ir daug Ramiojo vandenyno salu,
Anglu kino rezisierius, sukures siaubo filmus "Rebeka", "Psichoze", "Pauksciai" [orig.],
Sodo g., Ažuožerių k., Anykščių r. sav.,
Sturtupio g., Ažuožerių k., Anykščių r. sav.,
Anykštos g., Burbiškio k., Anykščių r. sav.,
Pagraužių g., Burbiškio k., Anykščių r. sav.,
Parko g., Burbiškio k., Anykščių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 400 g miltų 170 ml pieno 8 g mielių 75 g cukraus 70 g margarino VILNIUS kepiniams 1 kiaušinis 70 g džiovintų abrikosų, razinų, džiovintų slyvų, riešutų 1,5 šaukšto
vnilinio cukraus 0,5 šaukštelio druskos 50 ml romo (brendžio) Aptepimui: 20 g margarino VILNIUS kepiniams 1 kiaušinio trynys pienas
Gaminimas: Džiovintus vaisius nuplauname ir pamerkiame rome ar brendyje. Paliekame mirkti apie 50 minučių. Išmirkusius vaisius
nusausiname ir sumaišome su smulkintais riešutais. Pieną pašildome iki 40 C laipsnių ir sumaišome su mielėmis. Įberiame 140 g sijotų miltų, išmaišome ir paliekame pastovėti 1,5 – 2 valandas. Margariną išsukame su cukrumi, mušame kiaušinį ir vėl išmaišome. Beriame vanilinį cukrų, druską
ir išmaišome. Sudedame mielių mišinį ir likusius išsijotus miltus. Minkome tešlą keliolika minučių. Suminkome į kamuolį ir paliekame uždengus 2 – 2,5 valandos. Tešlą iškočiojame į stačiakampį (maždaug 25 – 50 cm), aptepame tirpintu margarinu, susukame į ritinį ir sujungiame į ratą.
Kiaušinį išplakame su pienu ir aptepame tešlą, uždedame džiovintų vaisių ir riešutų. Paliekame dar pastovėti 1,5 valandos. Kepame 180 C laipsnių temperatūros apie 1 valandą laiko.
|
|
|
|
|