Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pirmūnų g., Drąsučių k., Šiaulių r. sav.,
Purienų g., Drąsučių k., Šiaulių r. sav.,
Ramioji g., Drąsučių k., Šiaulių r. sav.,
Ryto g., Drąsučių k., Šiaulių r. sav.,
Skersgatvio g., Drąsučių k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 175 g neriebios trintos varškės 6 šaukštai pieno 6 šaukštai augalinio aliejaus, be kvapo 75 g cukraus 1 kiaušinis žiupsnelis druskos 300-320 g miltų 1 a. š. vanilinio
cukraus 1 a. š. kepimo miltelių Įdarui: 50 g margarino VILNIUS kepiniams 2 šaukštai cukraus 150 g serbentų migdolų ar kokoso apibarstymui
Gaminimas: Nuplauname uogas ir pašaliname kotelius (jei serbentai buvo sušaldyti, atšildykite). Sudedame visus tešlos
ingredientus ir sumaišome maišytuvu, jei reikia įdedame daugiau miltų. Išmaišytą tešlą padaliname į 8 dalis, padarome paplotėlius ir sudedame ant kepimo popieriaus. Ant kiekvieno paplotėlio dedame margarino, padaliname uogas ir pabarstome viršų cukrumi bei plonomis migdolų skiltelėmis. Kepame 175
laipsnių temperatūroje 15-20 min.
|
|
|
|
|