Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pušyno g., Pervazninkų k., Šakių r. sav.,
Plynių g., Plynių k., Šakių r. sav.,
Alyvų g., Plokščių k., Šakių r. sav.,
Bažnyčios g., Plokščių k., Šakių r. sav.,
Beržų g., Plokščių k., Šakių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 1 stiklinė kefyro 250 g majonezo 2 kiaušiniai 2 stiklinės miltų 1 šaukštelis kepimo miltelių Įdarui: 1 šaukštas margarino VILNIUS kepiniams 0,5 (~ 600 g) kopūsto 1
didelis svogūnas 2 šaukštai pomidorų padažo druska ir pipirai
Gaminimas: Iš tešlai skirtų ingredientų užsiminkome tešlą. Svogūnus susismulkiname ir pakepiname, taip pat sudedame smulkintus kopūstus ir kelis šaukštus vandens. Verdame, kol suminkštėja
kopūstai. Virimo pabaigoje sudedame pomidorų padažą. Pusė tešlos sudedame į kepimo formą taip, kad kraštai butų uždengti tešla. Supilame įdarą ir vėl dedame tešlą. Kepame 180 C laipsnių temperatūroje apie 30 – 40 minučių iki auksinės rudos spalvos.
|
|
|
|
|