Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jaucio rago kriaukles,
dantu balinimas,
vartai,
tvoros,
bkdr30125,
gido kolekcija,
pilies,
stogo,
stogo kark,
vcėžjys,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Eglynėlio g., Palėvenėlės k., Kupiškio r. sav.,
Lėvens g., Palėvenėlės k., Kupiškio r. sav.,
Mokyklos g., Palėvenėlės k., Kupiškio r. sav.,
Nadžiupio g., Palėvenėlės k., Kupiškio r. sav.,
Suvainių g., Palėvenėlės k., Kupiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 stiklinės graikinių riešutų 1 stiklinė šviežių arba šaldytų vyšnių 2 stiklinės kvietinių miltų 0,75 stiklinės rudojo cukraus 1,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių 0,5 arbatinio
šaukštelio sodos 1 valgomasis šaukštas tarkuotos apelsino žievelės 57 g margarino VILNIAUS kepiniams 1 kiaušinis 0,75 stiklinės šviežiai spaustų apelsino sulčių 1 šaukštelis vanilės ekstrakto
Gaminimas: Kiaušinius išplakti, sumaišyti su apelsino sultimis ir
vanilės ekstraktu. Miltus sumaišyti su cukrumi, soda ir kepimo milteliais. Margariną išsukti kartu su sausų ingredientų mišiniu iki birių gumuliukų. Juos sumaišome su kiaušinių plakiniu. Gautą tešlą supilti į margarinu išteptą kepimo formą ir kepti apie 50 – 60 minučių 180 C laipsnių
orkaitėje.
|
|
|
|
|
|