Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nanoferma,
pazintys vyresniems,
igor,
varzybu sala,
kaimynai,
seksui,
jurgita zakaite,
aurimas mufasa,
56+5=,
prepaid,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Niujorke jo plotas 1200 hektaru, jo mase kasdien padideja 15000 tonu, ten vezami turistai, kas tai,
Jis keliavo i Anglija pas giminaicius, buvo pagrobtas piratu, grizo i tevyne ir ten buvo nuzudytas. Atsakyti kas jis nereikia, parasykite ko jis klause,
Alpiu kalnuose prancuzu kalba parasyta? kas myli geles tas jas paliks kalnams", angliskai :? prasome neskinti geliu", o kaip parasyta vokiskai,
Kieno braiza pamegdziojant buvo sukurtas kursyvas,
Hindi kalboje perlas? lala, arabu? farida, o kaip lotynu kalboje,
Kranto g., Giedraičių mstl., Molėtų r. sav.,
Lauko g., Giedraičių mstl., Molėtų r. sav.,
Maumedžių g., Giedraičių mstl., Molėtų r. sav.,
Mechanizatorių g., Giedraičių mstl., Molėtų r. sav.,
Naujoji g., Giedraičių mstl., Molėtų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 125 g margarino VILNIAUS kepiniams 100 g juodojo šokolado 300 g vyšnių uogienės 100 g cukraus Žiupsnelis druskos 2 dideli kiaušiniai 150 g miltų 0,5 šaukštelio kepimo
miltelių 0,5 šaukštelio sodos Glajui: 100 g juodojo šokolado 100 ml grietinėlės
Gaminimas: Margariną išlydome ir sudedame sulaužytą šokoladą, kaitiname, kol šokoladas ištirpsta ir pasidaro vientisa masė. Supilame sutrintą uogienę į pravėsusį šokoladą ir išmaišome.
Suberiame cukrų, druską, įmušame kiaušinius, suberiame miltus su kepimo milteliais ir soda. Viską labai gerai išmaišome ir supilame į keksiukų formeles. Kepame 25 minutes orkaitėje, įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros. Ant garų vonelės išlydome gabaliukais susmulkintą šokoladą. Kai
šokoladas ištirpsta supilame maža srovele grietinėlę, nuolat maišdami. Paruoštą glajų pilame ant iškepusių keksiukų ir papuošiame vyšniomis.
|
|
|
|
|