Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tylos g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Tiltų g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Tilžės g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Tinklų g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Titnago g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g margarino VILNIUS kepiniams, kambario temperatūros 200 g cukraus 4 kiaušinių 400 g miltų 2 didelių apelsinų 1 šaukšto susmulkintų rozmarinų 1 šaukštelio kepimo
miltelių Padažui: 2 šaukštų apelsinų uogienės 2 šaukštų apelsinų sulčių
Gaminimas: Įkaitiname orkaitę iki 180 °C. Nuo apelsino nulupame žievelę ir išspaudžiame sultis. Tešlai turėtų gautis maždaug 150 ml + 2 šaukštai padažui. Sumaišome išsijotus miltus,
kepimo miltelius ir rozmarinus. Margariną išsukame su cukrumi ir sutrinta apelsino žievele. Įmušame po vieną kiaušinius.Suberiame pasiruošą miltų mišinį ir supilame dalį apelsinų sulčių. Supilame tešlą į kepimo formą, pabarstytą miltais, ir kepame apie 40 minučių. Iškepusį paliekame,
kad atvėstų. Pyragą valgome su apelsinų uogiene ir sultimis. Uogienę ir sultis kartu su keliais šaukštais vandens galima ir pakaitinti. Skanaus!
|
|
|
|
|