Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kupolės g., Balsių k., Šilalės r. sav.,
Malūno g., Balsių k., Šilalės r. sav.,
Upynos g., Balsių k., Šilalės r. sav.,
Ežero g., Sedos m., Mažeikių r. sav.,
Gilių g., Sedos m., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 obuoliai Tešlai: 125 g margarino VILNIUS kepiniams 1 kiaušinis 2 šaukštai brendžio 300 g miltų Kremui: 3 kiaušinių tryniai 30 g cukraus pudros 30 g cukraus 300 g
pieno 30 g miltų 1 šaukštelis vanilinio cukraus 50 g migdolų
Gaminimas: Pirmiausiai pasigaminame kremą: Kiaušinių trynius išplakame su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi ir cukrumi. Supilame pieną, miltus, sukapotus migdolus ir gerai išplakame. Gautą kremą
pakaitiname ant silpnos ugnies apie 5 min. Neleiskite kremui užvirti. Gautą kremą atvėsiname. Gaminame tešlą: Margariną supjaustome kubeliais ir sudedame į miltus. Įmušame kiaušinį ir supilame brendį. Viską gerai išminkome. Iš pusės gautos tešlos formuojame pagrindą pyragui, o likusi
tešlos dalis bus uždengimui. Į tešlos pagrindą sudedame susmulkintus obuolius, užpilame kremu ir viršų uždengiame likusia tešla. Kepame 150 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.
|
|
|
|
|