Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Aitvarų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Ajerų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Aldonos g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Algirdo g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Alyvų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 350 g miltų 2 šaukšteliai kepimo miltelių, 0,5 šaukštelio malto imbiero 100 g margarino VILNIUS kepiniams 180 g rudojo cukraus 3 šaukštai medaus 2 kiaušiniai 100 g smulkiai kapotų
graikinių riešutų
Gaminimas: Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir imbierą. Pridėkite margarino, supjaustyto į mažus gabaliukus. Pridėkite kapotų riešutų. Aš riešutus tarkavau su smulkia burokine tarka. Sudėkite cukrų, medų ir kiaušinius. Išminkykite tešlą.
Sudėkite tešlą į maišelį ir palikite šaldytuve 30 minučių. Po to maišelio galiuką pradūriau ir išspaudžiau, ant paruoštos kepimo skardos, norimos formos ir dydžio sausainius. Kepkite orkaitėje ~ 15min. Temperatūra 180C.
|
|
|
|
|