Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gluosnių g., Pilsūdų k., Tauragės r. sav.,
Miško g., Pilsūdų k., Tauragės r. sav.,
Sandėlių g., Pilsūdų k., Tauragės r. sav.,
Saulės g., Pilsūdų k., Tauragės r. sav.,
Šilalės g., Pilsūdų k., Tauragės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 6 kiaušiniai 180g cukraus 120g miltų 60g kakavos 80g krakmolo 1 a.š. vanilinio cukraus 80g margarino VILNIUS kepiniams 100ml grietinės (bent 30%) Užpildymui ir
apdailai: 350g braškių 250ml grietinės (bent 30%) 300g juodojo šokolado 1 a.š. vanilinio cukraus 1 v.š. cukraus
Gaminimas: Biskvitas: atskiriame kiaušinių trynius nuo baltymų. Trynius išsukame su cukrumi ir išlydytu margarinu VILNIUS
kepiniams. Dedame vanilinio cukraus, grietinės ir gerai išmaišome. Galiausiai įmaišome gerai išplaktus baltymus. Į plakinį suberiame miltus, kakavą ir krakmolą. Išmaišome, kad neliktų gumuliukų. Jei tešla gaunasi per skysta ar per tiršta, galima reguliuoti, įberiant daugiau miltų ar
grietinės. Kepimo formą patepame margarinu VILNIUS kepiniams ir supilame tešlą. Biskvitas neturi būti nei per storas, nei per plonas. Formuojant, turėkite omenyje, kad iškepusį biskvitą perpjausime per pusę. Kepame biskvitą 175 laipsnių orkaitėje apie 25-30min. Susmulkintą šokoladą
ištirpiname karšto vandens vonelėje, kol gaunasi skystas šokoladas. Grietinę skirtą užpildymui labai gerai išplakame kartu su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Plakame su mikseriu. Iškepusį ir atvėsusį biskvitą perpjauname per pusę. Vieną lakštą dedame ant didelės lėkštės (didesnė, nei mūsų
torto forma) ir aptepame ištirpintu šokoladu. Ant viršaus užtepame paruoštos grietinės. Ant grietinės sluoksnio sudedame braškes. Galiausiai dedame likusį biskvitinį lakštą ir aptepame visą tortą likusiu šokoladu. Tortą dedame į šaldytuvą bent 3 val. Skanaus :)
|
|
|
|
|