Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Netiketas siuzeto pasikeitimas,
Netiketas, juokingas ivykis, retenybe, keistenybe,
Netiketas, nesusipratima sukeles ivykis, atsitikimas,
Netikra dukte,
Netikra motina,
Palangos g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Paparčių g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Paupio g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Pavasario g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Pienių g., Vilkaviškio m., Vilkaviškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 100 g margarino 0,5 stiklinės cukraus 1 kiaušinis 1,5 stiklinės miltų 1 a.š. vanilinio cukrus Riešutų sluoksniui: 60 g margarino 0,5 stiklinės rudojo cukraus 4 v.š.
medus 20 g riešutų, saulėgražų
Gaminimas: Smėlinis pagrindas: margariną kepiniams išplakti su cukrumi iki baltumo. Sudėti vanilę ir kiaušinį. Išplakti. Palaipsniui suberti miltus, per daug nemaišant. Turi gautis minkšta nelimpanti prie rankų tešla (priklausomai nuo miltų,
jų gali prireikti daugiau, bet nepriberkite ir per daug, nes tada iškepusi tešla bus kieta). Suvynioti tešlą į plėvelę ir atšaldyti šaldytuve ne trumpiau kaip 1 val. Orkaitę įkaitinti iki 170 laipsnių. Trečią dalį tešlos įdėti atgal į šaldytuvą. Iškočioti 0,5 cm storio tešlos lakštą ir iškloti
23 cm kvadratinės formos dugną, suformuojant neaukštą kraštelį, kad kepant įdaras neišbėgtų. Subadyti tešlą šakute ir kepti apie 15 min., kol kraštai pagels. Riešutų sluoksnis: puode sumaišyti margariną, cukrų ir medų. Nuolat maišant užvirti ir pavirti 2 min. Nuimti nuo ugnies, suberti
riešutus, išmaišyti ir sudėti ant apkepto tešlos pagrindo. Per burokinę tarką sutarkuoti ant viršaus likusią tešlą, dėti atgal į orkaitę ir kepti dar 20 – 25 min., kol riešutai įgaus auksinę – karamelinę spalvą. Skanaus!
|
|
|
|
|