Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lelijų g., Gineitiškių k., Vilniaus r. sav.,
Mikalojaus Koperniko g., Gineitiškių k., Vilniaus r. sav.,
Pelenės g., Gineitiškių k., Vilniaus r. sav.,
Pienių g., Gineitiškių k., Vilniaus r. sav.,
Piliakalnio g., Gineitiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 gramų grybų 400 gramų šparaginių pupelių 1 gūželė salotų 2 galvos svogūnų 2 žiupsneliai druskos 2 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus 3 valgomieji šaukštai alyvuogių
aliejaus
Gaminimas: Nuvalykite ir nuplaukite grybus. Stambiai sukapoti ir truputį pakepinti ant saulėgrąžų aliejaus. Šparagines pupeles pakepiname kartu su grybais. Svogūnus susmulkiname. Nuplaukite salotų lapus ir paplėšykite. Viską sumaišykite ir supilkite
alyvuogių aliejų. Jei reikia, pridėkite druskos.
|
|
|
|
|