Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
mineskarf,
kotas,
kirtiklio kotas,
kirtiklis,
amerikos nusikaltimai,
ligo taurė,
gubernatoriaus zaidimas,
220 volt,
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pavilnio Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg vištienos sparnelių 2 česnako skiltelės 1 gabaliukas imbiero 2 šaukštai sojų padažo 2 citrinų sultys 1 arbatinis šaukštelis Tabasko 1 valgomasis šaukštas acto 3 šaukštai alyvų
aliejaus Druska ir pipirai
Gaminimas: Česnakus ir imbierą nulupkite ir smulkiai sukapokite. Įmaišykite sojų padažo, citrinų sultčių, Tabasco padažo, acto ir alyvuogių aliejaus, pridėkite pipirų. Vištienos sparnelius nuvalykite, nuplaukite ir nusausinkite, įdėkite į
marinatą. Padėkite į šaldytuvą ir palaikykite bent valandą. Kepkite ant grotelių apversdami kelis kartus 20 - 30 min.
|
|
|
|
|