Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pašalinti anketą,
url,
garena,
bank,
jonines,
what is 2 plus 5,
5120. com,
mineskarf,
kotas,
kirtiklio kotas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Graiku filosofas, pirmasis iskeles minti apie atomus [apie 400 m. Pr. Kr.],
Sumeru rastas, atsirades apie 3500-3100 m. pr. Kr., susidedantis is 1500 zenklu,
Saudmuo, sudarytas is tutos, penteles, parako ir kulkos arba sratu,
Metalas, naudojamas litavimui,
Graiku mituose trys pozemio pasaulio teisejai buvo: Minas, Radamantas ir .....,
Ramunių g., Pabiržio k., Kauno r. sav.,
Slyvų g., Pabiržio k., Kauno r. sav.,
Šaltinio g., Pabiržio k., Kauno r. sav.,
Tulpių g., Pabiržio k., Kauno r. sav.,
Uosio g., Pabiržio k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 prinokusių avokadų 8 g želatinos granulių 0,5 stiklinės šalto vandens 1 v. š. malto imbiero 200 g riebios grietinėlės 1 citrinos sulčių 100 g medaus 300 g šviežių arba šaldytų
mėgstamų uogų (naudojau šaldytus juoduosius serbentus) 1 v. š. 30 % riebumo grietinės 2 v. š. cukraus pudros pabarstymui (nebūtinai)
Gaminimas: Želatinos granules užpyliau šaltu vandeniu ir palikau brinkti. Avokadus perpjoviau kiekvieną pusiau. Išėmiau kaulus.
Šaukštu išgremžiau minkštimą (galima nulupti ir minkštimą tiesiog supjaustyti) Į gilų indą sudėjau avokadų minkštimą, išspaustas citrinų sultis. Citrinų sultys reikalingos, kad avokadų masė nepatamsėtų :). Subėriau maltą imbierą, paskaninau medumi ir viską gerai sutryniau iki
vienalytės masės smulkintuvu. Išmirkusią želatiną karščiui atspariam inde maišydama kaitinau tol, kol ištirpo. Supyliau grietinėlę ir dar pakaitinau 5 minutes. Atvėsinau. Į avokadų masę supyliau ištirpintą želatiną grietinėlėje. Dar kart viską išmaišiau. Pasiruoštus indelius perploviau
lediniu vandeniu, kad stingdama panna cotta neprikibtų prie sienelių. Masę supilsčiau į paruoštus indelius ir padėjau į šaldytuvą. Palikau stingti 4 valandas. Jei naudosite šviežias uogas, jas pertrinkite per sietelį, sumaišykite su cukraus pudra, dar galimą paskaninti mėgstamu
likeriu. Mano naudotos uogos buvo sutrintos, sumaišytos su cukrumi ir užšaldytos. Teliko indelį nakčiai ištraukus iš šaldiklio palikti šaldytuve, kad atitirptų. Pateikimas: Sustingusią avokadų panna cotta išėmiau iš indelių. Kiekvieną išdėliojau lėkštės viduryje, aplink apliejau uogų
padažu. Uogų padažą "pamarginau" grietinės raštais. SKANAUS!
|
|
|
|
|