Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
gidas sugrįžo,
gidas,
auksinis raktas,
gyvalazdė,
matavimo pratimai,
sovietų sąjunga,
pilies,
pilis,
gabijos,
kolekcos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gėlių g., Lavoriškių k., Vilniaus r. sav.,
K. Chodkevičiaus g., Lavoriškių k., Vilniaus r. sav.,
Kranto g., Lavoriškių k., Vilniaus r. sav.,
Liepos g., Lavoriškių k., Vilniaus r. sav.,
Miškų g., Lavoriškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg varškės (ricotta) 2 pakeliai vanilinio cukraus 1 indelis kondensuoto pieno 500 g šaldytų uogų (galite pasirinkti tokias, kokias turite) 250-300 g
pyragaičių
Gaminimas: Varškė gerai išmaišoma su vaniliniu cukrumi ir kondensuotu pienu. Desertas sluoksniuojamas taip: dedama šaldytų uogų ant indo dugno, tada užpilama dalis varškės masės, išdėliojami pyragaičiai, pilama likusi varškės masė ir užbarstoma uogomis. Dedama į
šaldytuvą bent 3 valandoms. Skanaus
|
|
|
|
|
|