Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu kompozitorius, pedagogas, operu "Grazina", "Radvila perkunas", 4 vienaveiksmiu baletu, 2 simfoniniu poemu, romansu, muzikos spektakliams autorius,
Dievo teismas kitaip,
Tropas; reiksmes perkelimas priesinga reiksme turinciam zodziui, paslepta pasaipa,
Zymusis sokoladinis kiausinis,
Puri, smulkiagrude uoliena, sudaryta is smulkiu kaip dulkes smelio, molio ar klinciu dalelyciu,
Vaivorykštės g., Riešės k., Vilniaus r. sav.,
Vėjų g., Riešės k., Vilniaus r. sav.,
Žiedo g., Riešės k., Vilniaus r. sav.,
Žirgų g., Riešės k., Vilniaus r. sav.,
Šumsko pl., Rokantiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 20 vištos sparnelių 2 valgomi šaukštai aliejaus (NE alyvuogių!) 1 nedidelis svogūnas 2 skiltelės česnako 1 valgomas šaukštas maltos paprikos 1 arbatinis šaukštelis malto kumino 1
arbatinis šaukštelis maltos kalendros 1 stiklinė kečupo (Heinz arba kitokio) 5 valgomi šaukštai melasos 2 valgomi šaukštai Vorčesterio padažo 2 valgomi šaukštai baltojo vyno acto 1 valgomas šaukštas garstyčių Druskos Pipirų
Gaminimas: BBQ padažui:
puode arba gilioje keptuvėje and vidutinės ugnies pakaitinti aliejų, dėti smulkiai supjaustytą svogūną ir pakepinti porą minučių, kol suminkštės. Į puodą su svogūnais sudėti smulkintą česnaką, papriką, kalendrą ir kuminą, viską gerai sumaišyti ir dar pakepinti apie minutę. Sudėti likusius
ingredientus: kečupą, melasą, actą, Vorčesterio padažą, garstyčias, druską ir pipirus, viską gerai išmaišyti ir pavirinti porą minučių. Nukelti nuo ugnies ir leisti padažui atvėsti iki kambario temperatūros. Sparneliams nukarpyti smailius galiukus (nes jie kepami vistiek sudegs); Dideliame
dubenyje sumaišyti sparnelius ir 1.5 stiklinės padažo. Kepti ant grilio, arba orkaitėje. Ant grilio: karštas anglis sustumti į vieną grilio pusę, paliekant kitą pusę tuščią ir daug vėsesnę. Sparnelius dėti ant grotelių virš karštų anglių ir leisti vienai pusei gražiai apskrusti, apversti,
apskrudinti kitą pusę, perkelti sparnelius į vėsesnę grilio pusę, grilį uždengti ir kepti apie 25-30 minučių, kol sparneliai iškeps. Orkaitėje: orkaitę įkaitinti iki 200 C (400 F). Didelę kepimo skardą iškloti folija. And folijos išdėlioti sparnelius, kad jie vienas kito neliestų ir tarp
sparnelių butų nedideli tarpai. Kepti apie 20 minučių, sparnelius apversti ir kepti dar 20-25 minutes, kol gražiai apskrus.
|
|
|
|
|