Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
amerikos nusikaltimai,
ligo taurė,
gubernatoriaus zaidimas,
220 volt,
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Baldas su keliomis, is visu pusiu atviromis lentynomis, isdestytomis viena virs kitos,
Plonas, tankus veltinis,
Taure vynui, sampanui,
Ornamento motyvas: jaucio ragas, kaupinas geliu, vaisiu ir kt. gerybiu,
Ziedas su pailgu, ovaliu, smailiagaliu brangakmeniu,
Marškonės g., Rekečių k., Mažeikių r. sav.,
Karosų g., Ritinės k., Mažeikių r. sav.,
Leininkų g., Ritinės k., Mažeikių r. sav.,
Lūšės g., Ritinės k., Mažeikių r. sav.,
Mokyklos g., Ritinės k., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešla: 75 g sviesto 50 g cukraus 1 kiaušinis 150 g kvietinių miltų 50 g ruginių miltų 0,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių Įdaras: 260 g rabarbarų 100 g šaldytų ar
šviežių aviečių 100 g rudo cukraus 25 ml vandens 3 - 3,5 šaukštai kukurūzų miltų
Gaminimas: Sviestas sumaišomas su cukrumi ir kiaušiniais iki purios masės. Miltai išsijojami su kepimo milteliais ir suberiami į tešlą. Gerai išminkyta tešla dedama į šaldiklį maždaug 30
- 40 minučių. Paruošiamas įdaras. Atitirpintos avietės pertrinamos per sietelį. Visi ingredientai, išskyrus kukurūzų miltus, kaitinami ant ugnies, kol rabarbarai suminkštėja ir išskiria sultis. Palaipsniui supilama miltai ir palaukiama, kol mišinys sutirštės. Tada indas
dedamas į kitą puodą su šaltu vandeniu, kad įdaras atvėstų. Tešla padalinama į dalis ir sudedama į keksiukų formeles, taip kad viduryje butų vietos įdarui. Tada supilamas įdaras. Galima papuošti avietėmis ir rabarbarais. Įdėkite į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių C temperatūros,
kepkite 15 - 20 minučių. Kai keksiukai iškeps, palikite juos atvėsti ant grotelių ir tada apibarstykite cukraus pudra.
|
|
|
|
|