Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
internet,
kaukiu,
nanoferma,
ernesta,
pvp,
pazintys vyresniems,
igor,
varzybu sala,
kaimynai,
seksui,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rasos g., Ragainės k., Panevėžio r. sav.,
Žalioji g., Ragainės k., Panevėžio r. sav.,
Beržų g., Raguvos mstl., Panevėžio r. sav.,
Dariaus ir Girėno g., Raguvos mstl., Panevėžio r. sav.,
Dubios g., Raguvos mstl., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 puodeliai miltų 3 kiaušiniai 200 g margarino 1 puodelis cukraus 1 šaukštelis vanilės cukraus 1,5 šaukštelio kepimo miltelių 0,5 kg braškių
Gaminimas: Miltai
išsijojami su kepimo milteliais. Pridedama cukraus, vanilinio cukraus, kiaušinių, margarino ir minkoma tešla. Dalis tešlos atidedama į šoną, o kita iškočiojama ir dedama į riebalais išteptą ir džiūvėsiais pabarstytą kepimo indą. Tešlos kraštai padidės iki maždaug 2 cm. Tešlą subadoma
šakute, ant jos paskleidžiama braškių puselės. Iš atidėtos tešlos padaroma keletas ritinėlių ir uždedama ant braškių. Kepkite 40 minučių, įkaitintoje orkaitėje 180 C laipsnių.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Pyragu: Braškės (kuo daugiau, tuo skaniau) 2 indeliai grietinės 4-5 šaukštai cukraus 1 keksas (pirktinis arba pačių keptas) Keksui: 2 stiklinės cukraus 2 stiklinės miltų 8
kiaušiniai
Gaminimas: Keksas: Išplakame kiaušinius su cukrumi (labai gerai), supilame miltus, viską gerai išplakame (mikseriu), dedame į skardą išklotą kepimo popieriumi. Kepame apie 20 min. 225 laipsnių orkaitėje. Kepant nedarinėti orkaitės. Pyragas: Sumaišome grietinę
su cukrumi atskirame inde. Supjaustome keksą mažais gabalėliais. Į kitą indą dedame keksą, braškę, keksą, braškę, taip užpildome indelio apačią, baigus užpilame grietine, toliau tęsiame antrą sluoksnį. Kiek sluoksnių norisi, tiek darome. :) Pats viršus turi būti gausiai apipiltas grietine.
Baigus, dedame į šaldytuvą. Skaniausia valgyti po keletos valandų, kada keksas įsigeria grietinės. :) Skanaus.
|
|
|
|
|