Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Senoves Atenuose? turtingas pilietis, valstybes ipareigotas pastatyti tragediju trilogija,
Poeto Zigmo Gaidamaviciaus slapyvardis,
Dekoratyvi kabanti vartu, duru, baldu, metalo indu rankena,
Amariniu poburio vabzdys, vynuogiu kenkejas,
Automobiliu gamintojas isleides siuos modelius: rio, sephia, sorento,
Žvaigždžių Tak., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Žvejų g., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Aronijų Tak., Žagarės m., Joniškio r. sav.,
Aušros g., Žagarės m., Joniškio r. sav.,
Beržų Tak., Žagarės m., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg nevirtų krevečių, išdarinėtų, tik su uodegėlėmis 6 vidutinės morkos 4 vidutinės bulvės 1 svogūnas 2 valgomi šaukštai sviesto 1 skardinė kokosų pieno (450 ml) 1 stiklinė vištienos
sultinio 2 cm ilgio imbiero šaknies gabalėlis 2 valgomi šaukštai kario prieskonių 2 skiltelės česnako 1 maža tajų paprika (nebūtina, jeigu nemėgstate labai aštriai) 1 saujelė šviežių kalendros lapelių Druskos
Gaminimas: 1. Papriką perpjauti pusiau, išskobti
sėklas ir smulkiai supjaustyti (būtinos vienkartinės pirštinės!) 2. Bulves ir morkas nuskusti ir supjaustyti didokais gabalėliais. 3. Imbiero šaknį nuskusti ir smulkiai sutarkuoti. 4. Česnaką susmulkinti kaip tik įmanoma smulkiau. 5. Svogūną susmulkinti. 6. Didelėje gilioje
keptuvėje arba plačiame puode ant vidutinės ugnies ištirpinti sviestą, sudėti morkas, bulves ir svogūną. Viską pakepinti kokias 5-7 minutes, kol daržovės suminkštės. 7. Į keptuvę su daržovėmis sumesti tarkuotą imbierą, smulkintą česnaką, smulkintą papriką ir kario prieskonius, viską išmaišyti ir
dar pakepinti 1-2 minutes, kad prieskoniai gerai perkaistų. 8. Supilti sultinį, keptuvę uždengti ir leisti viskam pasitroškinti, kol morkos ir bulvės pilnai išvirs. 9. Sudėti nuvalytas krevetes, supilti kokoso pieną ir pavirinti ant silpnos ugnies kelias minutes, tik kol krevetes pakeis
spalvą. Krevetės bus išvirę, kai jų vidus bus nebe balzganas, o matinis ir baltas. 10. Puodą su kariu nukelti nuo ugnies, suberti smulkintus kalendros lapelius. Valgyti su virtais ryžiais.
|
|
|
|
|