Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Varnių g., Tverų mstl., Rietavo sav.,
Žalioji g., Tverų mstl., Rietavo sav.,
Žarėnų g., Tverų mstl., Rietavo sav.,
Žemaičių a., Tverų mstl., Rietavo sav.,
Kalnelio g., Užpelių k., Rietavo sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g lašišos file su oda 1,5 citrinos 10 šaukštų alyvų aliejaus 1 gabaliukas (10 cm) šviežio imbiero 0,5 šaukštelio stambios jūros druskos
Gaminimas: Lašišą perpjauname
pusiau, nuplauname ir nusausiname. Imbierą smulkiai sutriname, sumaišome su druska, citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi. Imbiero mišiniu ištriname lašišą ir paliekame pastovėti 30 minučių. Kepame ant grtelių, apvečiant apie 20 minučių.
|
|
|
|
|