Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Astros g., Juodlieknio k., Panevėžio r. sav.,
Ąžuolų g., Juodlieknio k., Panevėžio r. sav.,
Beržyno g., Juodlieknio k., Panevėžio r. sav.,
Bičiulių g., Juodlieknio k., Panevėžio r. sav.,
Bijūnų g., Juodlieknio k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Padui: 200 g miltų 125 g sviesto, atšaldyto ir supjaustyto 1 cm3 kūbeliais 1 kiaušinis 2-3 valgomi šaukštai ledinio vandens Žiupsnelis druskos Įdarui: 3 dideli pomidorai 250 g
šviežio ožkos sūrio 2 valgomi šaukštai grūdėtų garstyčių 2 valgomi šaukštai alyvuogių aliejaus 2 valgomi šaukštai šviežio medaus 1 valgomas šaukštas smulkintų čiobrelių lapelių
Gaminimas: Padui: sumaišyti miltus, druską ir sviestą, pertrinti viską šakute arba
pirštais, kad neliktų stambių sviesto gumulėlių. Į miltus su sviestu supilti išplaktą kiaušinį ir pradėti minkyti tešlą. Jeigu tešla per sausa, įpilti 2-3 šaukštus labai šalto vandens. Stalo paviršių arba didelę pjaustymo lentą ištiesti plėvele, ant jos iškočioti tešlą į 2-3 mm storio skritulį.
Prilaikant plėvlele, perkelti iškočiotą tešlą į pyrago skardą išsiimančiu dugnu. Pirštais įspausti tešlą į skardą. Nupjauti per skardos kraštus išlendančius tešlos likučius. Plokštainiui: orkaitę įkaitinti iki 220oC (425oF). Ant plokštainio pado paskirstyti garstyčias, po to apskritimais
supjaustytų pomidorų griežinėlius. Pomidorus apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir apipbarstyti smulkintais čiobreliais. Ant pomidorų sluoksnio išdėlioti apvaliais griežinėliais supjaustytą ožkos sūrį, apšlaktyti šviežiu medumi ir pašauti į orkaitę. Kepti apie 30 minučių,kol plokštainio padas įgaus
auksinę spalvą, o sūris gražiai apskrus.
|
|
|
|
|