Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žalioji g., Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Žemaičių g., Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Žemaitės g., Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Žemynos g., Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Žibučių takas, Raseinių m., Raseinių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg braškių 1 šviežias ananasas 3 valgomi šaukštai cukraus 2 arbatiniai šaukšteliai kukurūzų krakmolo 1 valgomas šaukštas miltų (įdarui) 0,66 stiklinės (225 ml) miltų (tešlai) 1
arbatinis šaukštelis kepimo miltelių Žiupsnelis druskos 80 g sviesto, supjaustyto 1 cm kūbeliais 1 + 0,33 stiklinės avižų 2 valgomi šaukštai rudojo cukraus
Gaminimas: 1. Braškes nuplauti, nusausinti, nupjauti kotelius ir perpjauti pusiau. 2. Ananasą nulupti ir
supjaustyti kūbeliais 3. Orkaitę įkaitinti iki 180oC (350oF). 4. Į gilų kepimo indą sudėti supjaustytas braškes, ananasus, cukrų, krakmolą ir miltus. Viską gerai išmaišyti. 5. Paruoštui tešlą trupiniams: avižas, cukrų, miltus, kepimo miltelius, druską ir sviestą sumaišyti ir pertrinti
šakute arba pirštais, kad neliktų didelių sviesto gabalėlių. Tešlą užbarstyti and paruoštų vaisių. 6. Kepti maždaug 30 minučių, kol trupiniai gražiai paruduos ir aplink kraštus pradės sunktis vaisių sultys. 7. Trupiniuotis skaniausiais šiltas, patiektas su vaniliniais ledais arba plakta
grietinėle.
|
|
|
|
|