Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
D. Poškos g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Dagilių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Dailidžių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Dainavos g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Dainavos takas, Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Įdarui:
600 g varškės 1 indelio kondensuoto pieno su cukrum 2 kiaušinių 0,5 stiklinės lazdyno ar migdolų riešutų (taip pat labai skanu ir su džiovintais vaisiais: papajomis, ananasais,
galima dėti ir razinas)
Tešlai:
2 stiklinių miltų 2 šaukštų kakavos 1 arbatinio. šaukštelio kepimo miltelių 1 kiaušinio 1 stiklinės cukraus 200 g sviesto (82 proc.)
Gaminimas: Ištirpiname sviestą, kai ataušta – įmušti kiaušinį, supilt cukrų ir
gerai išsukti, kol ištirps cukrus. Dėti kepimo miltelius, miltus, kakavą ir gerai išmaišyti. Tešlą padalinti į 2 dalis, sudėt į maišelį ir įdėti į šaldiklį. Vieną dalį tešlos iškloti ant skardos ir kepti 15 min. Per tą laiką pasiruošti įdarą: išplakti varškę, kondensuotą pieną ir kiaušinius,
riešutus arba vaisius įmaišau į varškės masę. Gautą masę užpilti ant apkepto pagrindo ir kepti 5-7 min. Tada užberti sutarkuotą kitą tešlos dalį. Vėl pašauti į orkaitę ir kepti 30 min, 180 laipsnių temperatūroje. Palikti pyragą atvėsti Skanaus!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 200 g sviesto 200 g cukraus 2 a. š. vanilinio cukraus 1 kiaušinio 300 g miltų 1 a. š. kepimo miltelių 2 š. šokoladinės kakavos Varškės įdarui: 500 g varškės 1
mažo indelio (180-200 g) grietinės 4 kiaušinių 100 g cukraus 1 a. š. vanilinio cukraus 2 š. krakmolo 1 apelsino žievelė, nutarkuota 1 apelsino sultys
Gaminimas: Pirmiausia pasiruošti tešlą Sviestą išlydyti ir leisti kiek atvėsti. Tada į jį supilti cukrų,
vanilinį cukrų, kiaušinį ir išplakti, kol cukrus ištirps (arba bent nors kiek patirps). Miltus, kepimo miltelius ir kakavą sumaišyti, berti į plakinį ir minkyti tešlą (jei viską išmaišius, vis dar limpa prie rankų, šiek tiek pridėti miltų). Padalinti į maždaug dvi lygias dalis, įvynioti į maišelius
ar maistinę plėvelę ir valandai įkišti į šaldiklį. Varškės masei Varškę sumaišyti su grietine. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, sumaišyti su varške, krakmolu ir mikseriu ar smulkintuvu gerai pertrinti iki vientisos masės. Įtarkuoti apelsino žievelę, supilti apelsino
sultis ir gerai išmaišyti. Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi. Burokine tarka tarkuoti pirmąjį tešlos gabaliuką ir gražiai paskirstyti ant dugno. Pilti varškės masę ir ant viršaus paskirstyti antrąjį sutarkuotą tešlos gabalą. Dėti į įkaitintą iki 180° C temperatūros orkaitę ir kepti
apie 45 min. Ištraukti iš orkaitės ir leisti visiškai ataušti. Skanaus!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 125 g margarino 2 šaukštų kakavos 0,5 stiklinės cukraus 1 kiaušinio 1,5 stiklinės miltų 1 šaukštelio kepimo miltelių
Įdarui: 100 g. sviestao 0,5 stiklinės
cukraus 1 kiaušinio 500 g varšės 2 šaukštų krakmolo
Gaminimas: Margariną ištirpinti, supilti kakavą, cukrų, gerai išmaišyti ir palikti atvėsti. Į pravėsusią masę įmušti kiaušinį ir išsukti. Miltus sumaišyti su soda ir įmaišyti juos į tešlą. Tešlą palaikyti 2-3
val. šaldytuve arba pusvalandį šaldiklyje. Įdarui sviestą išsukti iki purumo. Paeiliui dėti cukrų, kiaušinį, varškę ir viską gerai išsukti. Įmaišyti krakmolą. Tada sviestu patepti kepimo formą. Imti maždaug 2/3 tešlos ir stambia tarka sutarkuoti ją į pateptą formą.Išlyginti tešlos sluoksnį. Dėti
ant jo varškės masę, taip pat išlyginti . Užtarkuoti likusią tešlą. Dėti pyragą į orkaitę, įkaitintą iki 180 °C temp. ir kepti 40 min. tiekiant atvėsinti.
|
|
|
|
|