Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Eidivilo g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Elnio g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Energetikų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Erškėčių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Estų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g pievagrybių 2 svogūnai 2 raudonos paprikos 2 žalios paprikos 4 pomidorai 250 g ryžių 150 ml baltojo vyno 500 ml daržovių sultinio 100 g žirnelių (šaldytų) 100 g
alyvuogių 2 skiltelės česnako 6 šaukštai chereso 1,5 šaukštelio maltos arba rūkytos paprikos 4 šaukštai alvuogių aliejaus Čiobrelių Druskos Pipirų
Gaminimas: Susmulkinkite česnaką, sumaišykite jį su 2 šaukštais aliejaus, malta paprika ir cheresu.
Šiuo mišiniu pamarinuokite pievagrybius ne mažiau nei 8h šaldytuve. Susmulkinkite svogūnus, pomidorus supjaustykite kubeliais. Įkaitinkite likusį aliejų, apkepkite svogūnus, sudėkite pomidorus ir išmaišykite. Sudėkite ryžius, supilkite baltąjį vyną ir daržovių sultinį. Uždenkite
keptuvę ir troškinkite apie 25 min. Praėjus 15 min sudėkite pasmulkintas paprikas, alyvuoges, grybus ir žirnelius. Įberkite prieskonių. Skanaus :)
|
|
|
|
|