Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rėkyvos Sodų 4-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Rėžių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Rygos g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Rimanto Stankevičiaus g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Rokiškio g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g miltų, 100 g sviesto, 100 g cukraus, 2 kiaušiniai, 1 a. š. kepimo miltelių, 180 g varškės, 2 obuoliai, truputis vanilinio
cukraus.
Gaminimas: Iš miltų, sviesto, cukraus, vieno kiaušinio ir kepimo miltelių paruošiame tešlą. Ją įdedame į šaldytuva ir pasiruošiame varškę. Varškę pertriname, įdedame cukraus, vanilinio cukraus, vieną kiaušinį ir gerai viską išmaišome. Nusilupame
obuolius ir supjaustome griežinėliais. Tada išimame tešlą iš šaldytuvo ir padaliname į dvi dalis. Vieną dalį iškočiojame ir tiesiame ant skardos su kepimo popieriumi. Tada sudedame obuolius, ant jų varškę paskirstome tolygiai. Ant jos dedame mažus gabalėlius tešlos ir pašauname į įkaitintą iki 180
laipsnių orkaitę. Kepame kol pyragas iškeps ir gražiai parus. Skanaus!
|
|
|
|
|