Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
sezonas,
sezono laimetojai,
pašalinti anketą,
url,
garena,
bank,
jonines,
what is 2 plus 5,
5120. com,
mineskarf,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šatrijos g., Tryškių mstl., Telšių r. sav.,
Šviesos g., Tryškių mstl., Telšių r. sav.,
Telšių g., Tryškių mstl., Telšių r. sav.,
Turgaus a., Tryškių mstl., Telšių r. sav.,
Virvytės g., Tryškių mstl., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg sprandinės 5 skiltelės česnako 3 valgomi šaukštai provanso žolelių mišinio 1 valgomas šaukštas čiobrelių keli lauro lapeliai ~ 1 arbatinis šaukštelis jūros druskos ~ 1 arbatinis
šaukštelis šviežiai maltų pipirų
Gaminimas: Galima valgyti kaip antrą patiekalą, bet aš kepu, kad galima būtų uždėti ant sumuštinių. Su krienais – skanumėlis Mėsą gerai nuplaukite, nusausinkite ir įtrinkite trintais česnakais. Apvoliokite iš visų pusių prieskonių
mišinyje. Mėsos gabalą dėkite ant aliuminio folijos, ant viršaus išdėliokite lauro lapus, galima uždėti keletą čiobrelių šakelių. Suvyniokite ir įdėkite į gilesnę kepimo skardą. Į skardą įpilkite 1/3 formos vandens ir dėkite į įkaitintą iki 180°C orkaitę apie 1,5 val. Jeigu mėsos gabalas
neaukštas ir pailgas – mėsa iškeps greičiau. Iškeptą mėsą išimkite iš folijos, atvėsinkite (geriausiai padėti bent keliom val. į šaldytuvą), tada geriau pjaustysis.
|
|
|
|
|