Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
miško uog,
kaučiukas,
sicnalenes,
deimantine dama,
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Japonu kovos menas,
Japonu lyrikos zanras - 3 eiluciu 17 skiemenu eilerastis,
Japonu mergina, dirbanti restorane,
Japonu mergina, ismokyta grazaus elgesio, svetimu kalbu, sokti, dainuoti, vadovauti pokalbiams, daznai samdoma iskilmingo pokylio seimininke,
Japonu nacionalinis patiekalas,
Brastos g., Saločių mstl., Pasvalio r. sav.,
Buiviškių g., Saločių mstl., Pasvalio r. sav.,
Deveitonių g., Saločių mstl., Pasvalio r. sav.,
Gedimino a., Saločių mstl., Pasvalio r. sav.,
Gedimino g., Saločių mstl., Pasvalio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg skrandukų 3 svogūnai 100 g sviesto 0,5 l pieno 1 valgomas šaukštas miltų Druskos, pipirų pagal skonį Garnyrui: ryžiai konservuoti
žirneliai
Gaminimas: Skrandukus nuplauti ir virti valandą, o jei reikia ir daugiau, kad būtų minkšti. Tada įkaitinti keptuvę su sviestu ir sudėti smulkintus svogūnus, pakepinti ir kai pagels sudėti išvirtus ir šiek tiek susmulkintus skrandukus. Pagardinti druska ir
pipirais,sudėti miltus, pieną ir patroškinti. Patiekti su ryžiais ir žirneliais. Skanaus!
|
|
|
|
|