Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Berželis, Akmenės r. Ventos Lopšelis - Darželis,
Berželis - 1, Daugiabučio Namo Savininkų Bendrija,
Berželio, Klaipėdos Mokykla - Darželis,
Beržas, Vilkaviškio r. Medžiotojų Klubas,
Beržas, medžiotojų klubas,
Žemupio g., Tulnikių k., Mažeikių r. sav.,
Durpyno g., Tvaskučių k., Mažeikių r. sav.,
Liepų g., Ukrinų k., Mažeikių r. sav.,
Pakvisčio g., Ukrinų k., Mažeikių r. sav.,
Pocaičių g., Ukrinų k., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg vištienos blauzdelių 1 didelis pankolis 100 g džiovintų kriaušių 1 sauja rupios jūros druskos 1 arbatinis šaukštelis maltų juodųjų pipirų 2 dideli svogūnai 2 valgomi šaukštai
alyvų aliejaus 3 valgomi šaukštai marinuoto imbiero 2 didesnės sūdytos citrinos 2 arbatiniai šaukšteliai maltų kmynų 1 valgomas šaukštas cinamono 1 arbatinis šaukštelis kalendrų sėklų (ne maltų) 1 sauja pjaustytų kalendrų lapelių (galima dėti ir bazilikų) 500 ml
vištienos (daržovių) sultinio 2 valgomi šaukštai kedro riešutų
Gaminimas: Nuplautas ir nusausintas viščiukų blauzdeles pabarsčiau rupia jūros druska ir maltais juodaisiais pipirais. Kriaušes užpyliau verdančiu vandeniu. Kol pankolį ir svogūną pjausčiau griežinėliais,
kriaušės pamirko. Išmirkusias kriaušes irgi supjausčiau griežinėliais. Įkaitintoje keptuvėje apkepiau blauzdeles. Išėmiau. Pakepinau svogūnus, kriaušes ir pankolį. Į karščiui atsparų indą sluoksniais dėjau mėsą, pakepintas daržoves, imbiero griežinėlius, žiedeliais pjaustytas sūdytas
citrinas, viską pabarstydama anksčiau išvardintais prieskoniais. Viską užpyliau sultiniu, pakepintais kedrų riešutais. Indą uždengiau folija ir 180 laipsnių karštyje troškinau 2 valandas. Mėsa turi būti minkšta, lengvai nusiimti nuo kaulų. SKANAUS!
|
|
|
|
|