Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Stoties g., Plungės m., Plungės r. sav.,
Sukilėlių g., Plungės m., Plungės r. sav.,
Šaltinio g., Plungės m., Plungės r. sav.,
Šarnelės g., Plungės m., Plungės r. sav.,
Šlaito g., Plungės m., Plungės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 30 g džiovintų baravykų 1 valgomas šaukštas alyvuogių aliejaus 600 g pievagrybių 2 skiltelės česnakų 1 didelis svogūnas 2 valgomi šaukštai sviesto 1 sauja šviežių čiobrelių 1
žiupsnelis druskos ir juodųjų pipirų 1 litras daržovių sultinio 2 valgomi šaukštai maskarponės sūrio 4 grižinėliai šoninės
Gaminimas: Džiovintus baravykus užpyliau verdančiu vandeniu ir pamirkiau pusvalandį. Keptuvėje įkaitinau sviestą, subėriau smulkintus
česnakus ir svogūną. Šiems pakepus, subėriau griežinėliais supjaustytus pievagrybius (saują grybų atidėjau į šalį), kepiau kol grybai paleido savo sultis. Sudėjau išmirkytus grybus. Dar pakepiau 5 minutes. Į puodą supyliau sultinį, vandenį, kuriame mirko baravykai ir sukrėčiau visą
keptuvės turinį. Palikau virti ant silpnos ugnies 20 minučių. Įšvirusią sriubą smulkiai sutryniau maisto trintuvu. Įmaišiau maskarponės sūrį, pipirus, čiobrelių lapus (kotelių nedėkite) bei druską pagal skonį. Keptuvėje pakaitinau aliejų, pakepiau likusius pievagrybius ir juostelėmis
smulkintą šoninę. Sriubą supyliau į dubenėlius kartu su pievagrybiais ir kepta šonine. SKANAUS!
|
|
|
|
|