Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Akmenės g., Krekenavos mstl., Panevėžio r. sav.,
Bažnyčios g., Krekenavos mstl., Panevėžio r. sav.,
Beržytės g., Krekenavos mstl., Panevėžio r. sav.,
Birutės a., Krekenavos mstl., Panevėžio r. sav.,
Ievų g., Krekenavos mstl., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g. didžiųjų krevečių su uodegėlėmis 120 g. plonai pjaustyto parmos kumpio 150 g. vyšninių pomidorų 1/2 citrinos 3 v. šaukštų alyvų aliejaus šviežiai maltų
pipirų
Gaminimas: Aliejų sumaišykite su citrinos sultimis bei įberkite šiek tiek šviežiai maltų pipirų. Viską išmaišykite, sudėkite krevetes ir pamarinuokite 30 – 60 min. Apvyniokite krevetes parmos kumpio juostelėmis ir suverkite ant iešmelių kartu su pusiau perpjautais
vyšniniais pomidorais. Likusiu nuo krevečių marinatu aptepkite paruoštus verinukus (marinato pagrindinė dalis yra aliejus, kuris neleis kumpiui ir pomidoriukams kepant ant grotelių išsausėti). Paruoštus verinukus dėkite ant įkaitusios kepsninės (grill’io) ir kepkite po kelias minutes iš
abiejų pusių. Patiekite su balto ar raudono vyno taure. Skanaus!
|
|
|
|
|