Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Architekturos ir dailes XVII - XVIII a. stilius. budinga puosnus dekoratyvumas, gausi smulki ornamentika, kriaukles motyvas,
Agatos kristi detektyviniu romanu personazo puaro vardas,
Periodiskas menulio skriejimo aplink zeme greicio pokytis, kuri sukelia saules trikdymai,
Tikimybe, galejimas ka nors isigyti, laimeti,
Senoves graiku mitologijoje - sedinti giliai juroje moteris pabaisa, siurbianti ir vel ispurskianti vandeni,
Aitvaro g., Virbališkių k., Kauno r. sav.,
Piliakalnio g., Virbališkių k., Kauno r. sav.,
Svajonių g., Virbališkių k., Kauno r. sav.,
Virbajos g., Virbališkių k., Kauno r. sav.,
Žalioji g., Virbališkių k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 stiklinės kukurūzų miltų (nebūtinai); 2 stiklinės kvietinių miltų; 2 šaukštai cukraus; 1/2 arbat. šaukštelio druskos; 1 arbat. šaukštelis kepimo miltelių; 1 kiaušinis; 400 ml
pasukų; 2-3 valgomi šaukštai išlydyto sviesto; 50 gr. konditerinio juodo šokolado.
Gaminimas: Dubenyje sumaišyti sausas medžiagas: miltus, cukrų, druską, kepimo miltelius. Užpilti pasukas, įmušti kiaušinį, supilti ištirpintą sviestą. Pabaigoje įmaišyti stambiai sutarkuotą
arba smulkiai sulaužytą šokoladą. Kepti kaip įprastus blynus, tik nereikia aliejaus jei kepsite Berghof keptuvėje.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100g miltų 40g lydyto margarino VILNIUS kepiniams 1 žiupsnelis druskos 1 šaukštas cukraus 150g ištirpinto juodojo šokolado 2 kiaušiniai 400ml gazuoto vandens (aš naudojau
"Vytautas")
Gaminimas: Dideliame dubenyje sumaišykite visus sausus produktus - miltus, druską ir cukrų. Supilkite kiaušinių plakinį ir vandenį. Išmaišykite. Sudėkite likusius produktus. Gerai išmaišykite. Jei neturite laiko, blynus kepti galite iš karto,
tačiau jei laiko yra - palikite tešlą 30 minučių ir tuomet kepkite. Labai skanūs blynai, o svarbiausia neriebūs. Su blynais tinka vaisiai, ledai.
|
|
|
|
|