Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
url,
garena,
bank,
jonines,
what is 2 plus 5,
5120. com,
mineskarf,
kotas,
kirtiklio kotas,
kirtiklis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žibučių g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Žiedų g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Žvejų g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Aušros g., Vabalninko m., Biržų r. sav.,
B. Sruogos g., Vabalninko m., Biržų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 v. š. miltų 2 žuvies filė Druska Pipirai Aliejus kepimui
Gaminimas: Supjaustykite žuvies filė nedidelėmis juostelėmis. Kiekvieną gabaliuką apibarstykite druska bei maltais
juodaisiais pipirais. Apvoliokite žuvies gabalelius miltuose. Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus ir pakepkite žuvi iki auksinės spalvos.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g baltos žuvies filė 2 kiaušiniai 0,5 stiklinės miltų 120 g migdolų plokštelių 0,5 citrinos sulčių druska pipirai aliejus gruzdinimui Padažui: 3 valgomi šaukštai
majonezo 1 skiltelė česnako 1,5 valgomo šaukšto kapotų krapų jei mėgstate galite įlašinti citrinos sulčių
Gaminimas: Pasiruoškite 3 dubenėlius: 1. Supilkite miltus, 2. Paplaktus kiaušinius, 3. Migdolų plokšteles. Žuvies filė supjaustyti nedideliais pailgais
gabalėliais, pabarstyti druska, pipirais bei apšlakstyti citrinos sultimis. Palikti pasimarinuoti apie 30 min. Po to žuvį nusausinti, apvolioti miltuose, kiaušinio plakinyje ir migdolų plokštelėse. Žuvies pirštelius kepti gruzdintuvėje arba puodelyje. Aliejų įkaitinkite iki 160°C
temperatūros. Kepkite apie 3-4 minutes, kol migdolai gražiai paruduos. Nedėkite pirštelių į labai karštą aliejų, nes migdolai greitai sudegs, o žuvis nespės iškepti. Iškeptus pirštelius išimkite ant popierinės servetėlės. Patiekite dar šiltus, nors skanūs ir šalti. Prie žuvies pirštelių
paruoškite padažą: Majonezą išmaišykite su kapotais krapais bei trintu česnaku. Jei mėgstate įlašinkite keletą lašų citrinos sulčių.
|
|
|
|
|