Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jaucio rago kriaukles,
gido kolekcija,
pilies,
stogo,
stogo kark,
vcėžjys,
dailios formos kaulas,
kur rasti kaulą,
kaulas,
kaulą,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šatrijos Raganos g., Pavandenės mstl., Telšių r. sav.,
Varnių g., Pavandenės mstl., Telšių r. sav.,
Pievėnų g., Pielių k., Telšių r. sav.,
Lapalių g., Pupinių k., Telšių r. sav.,
Rešketos g., Pupinių k., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg kalpokų 70 g sviesto druskos 5 pipirų žirnelių 1 lauro lapelio džiovintų daržovių arba vegetos
Gaminimas: Kalpokus nuvalome ir išplaunam po tekančiu vandeniu. Jei
reikia susmulkinam ir dar kartą perplaunam. Dedam į puodą, užpilam vandeniu, beriam druską, pipirus ir lauro lapelį. Verdam 45 min. Nupilam vandenį, grybus perplaunam švariu vandeniu, nusausinam ir dedam į keptuvę. Dedam sviestą ir kepam apie 15 min. Iškeptus dedame į dubenėlius, barstom džiovintom
daržovėm ir uždedam po šaukštelį grietinės.
|
|
|
|
|
|