Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pazintys vyresniems,
igor,
varzybu sala,
kaimynai,
seksui,
jurgita zakaite,
aurimas mufasa,
56+5=,
prepaid,
iptv,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Uosių Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 22-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Uosių Sodų 23-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Arimų Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 450 g. maltos mėsos; 2 pomidorai; 200 ml grietinės; 50 ml. pieno; 3 riekės baltos duonos; 1 svogūnas; česnako skiltelės; kapotų petražolių; kapotų bazilikų; kiaušinio
trynys; šaukštas aliejaus; maltų pipirų; druskos.
Gaminimas: Pomidorus perpjaukite pusiau, išskobkite sėklas, minkštimą supjaustykite. Duoną išmirkykite piene, dėkit į kombainą ir maišykit su mėsa, kapotu svogūnu, pomidorais, smulkintu česnaku, kiaušinio tryniu ir puse
kapotų žalumynų, įberkit druskos ir pipirų. Drėgnomis rankomis suvoliokit maltinius ir 12 - 15 min. kepkite iš abiejų pusių. Likusius kapotus žalumynus sumaišykite su grietine, gardinkite druska ir pipirais. Padažą pilkit ant karštų maltinių. Tiekit su bulvių koše.
|
|
|
|
|