Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
admirolo kelione,
rieses gimnazija,
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Guobų 8-oji g., Puskelnių k., Marijampolės sav.,
Guobų g., Puskelnių k., Marijampolės sav.,
Jovarų 1-oji g., Puskelnių k., Marijampolės sav.,
Jovarų 2-oji g., Puskelnių k., Marijampolės sav.,
Jovarų 4-oji g., Puskelnių k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg bulvių 1 kiaušinis 2 šaukštai miltų druskos aliejaus Įdarui: 200 g maltos mėsos 1 mažas svogūnas druskos pipirų
Gaminimas: Bulves nuskutame ir
sutarkuojame per smulkią tarką, į tarkius įmušame kiaušinį, beriame miltus, druską, pipirus, viską gerai išmaišome. Į faršą sudedame smulkiai supjaustytą svogūna, beriame druskos, pipirų. Ant įkaitintos keptuvės pilame šlakelį aliejaus, samtį bulvinių tarkių, paskirstome į tolygų blynelį,
ant viršaus dedame suplotą į blynelį faršo gabaliuką ir užpilame nedideliu kiekiu tarkių, tik tiek, kad dengtų mėsą. Gerai apkepame iš vienos pusės, po to verčiame ant kitos ir vėl apkepame.
|
|
|
|
|