Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Miško g., Jakštaičių k., Šiaulių r. sav.,
Salos g., Jakštaičių k., Šiaulių r. sav.,
Skardžio g., Jakštaičių k., Šiaulių r. sav.,
Slėnio g., Jakštaičių k., Šiaulių r. sav.,
Laukų g., Jakštaičiukų k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g vištų krūtinėlių filės 250 g voveraičių 2 šaukštai aliejaus 15 g džiovintų baravykų malti pipirai pundelis svogūnų laiškų su galvomis druska Pagardinimui: 100 ml
majonezo 2 šaukštai smulkintų baziliko lapelių
Gaminimas: Džiovintus grybus užmerkite 125 ml šilto vandens, tada išvirkite ir nukoškite. Voveraites nuplaukite, gerai nuvarvinkite. Jei reikia pasmulkinkite. Vištieną nuplaukite, nusausinkite, pakepkite su aliejumi po 2-3
minutes iš abiejų pusių, skaninkite druska ir pipirais. Tada mėsą išimkite iš keptuvės, ataušinkite ir supjaustykite jusotelėmis. Aliejuje, kuriame kepė vištiena, apkepkite grybus, berkite druskos, pipirų. Sudėkite baravykus ir troškinkite apie penkias minutes, tada ataušinkite. Svogūnus
nulupkite, palikite galvutes ir maždaug penkiolikos cm ilgio laiškus. Juos nuplaukite, supjaustykite plonais žiedeliais. Grybus, vištieną bei svogūnus sudėkite į salotinę ir atsargiai sumaišykite. Iš majonezo bei bazilikų suplakite užpilą, apliekite salotas ir leiskite įsigerti. Skanaus!
|
|
|
|
|