Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Parko g., Bazilionų mstl., Šiaulių r. sav.,
Topolių g., Bazilionų mstl., Šiaulių r. sav.,
Vytauto g., Bazilionų mstl., Šiaulių r. sav.,
Žalgirio g., Bazilionų mstl., Šiaulių r. sav.,
Atžalyno g., Bertužių k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g sviesto 200 g varškės 1 kiaušinis 2 - 3 šaukštai cukraus 0,5 šaukštelio kepimo miltelių 2 stiklinės miltų
Gaminimas: Sviestą pertrinam su cukrumi. Įmušame kiaušinį,
viską gerai išmaišom. Sudedame varškę (jei grūdeliais - reikia pertrint per sietelį), vėl gerai išmaišom. Beriame pamažu miltus, su pirma porcija ir kepimo miltelius, minkom. Tešla turi gautis minkšta, bet kad būtų įmanoma kočiot. Kišame paruoštą tešlą pusvalandžiui į šaldytuvą. Po to traukiam
lauk, ant miltais pabarstytos lentos (stalo, kepimo popieriaus etc.) kočiojame apie pusės cm storumo lakštą. Pjaustome jį patinkančios formos gabaliukais (aš rombukus dažniausiai pjaustau), dėliojame ant kepimo popieriumi užklotos skardos ir kišame iki 170 laipsnių įkaitinton orkaitėn 25-30 min. Jei
lakštas bus plonesnis, gali ir anksčiau iškept, jei storesnis - reikės daugiau laiko.
|
|
|
|
|