Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
meiluzio,
sissy,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vokieciu rasytojas, laikinai gyvenes ir kures Lietuvoje,
Miestas Maroke, kuri isgarsino filmas,
Chemikalu vartojimas grafikoje, poligrafijoje, taikomojoje daileje norint isduobti metalo, akmens, stiklo pavirsiu,
Tikroves aiskinimas darant prielaida, kad egzistuoja du (idealus ir materialus) jos pradai,
Lenktyniu nuotolis,
Ginkūnų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Gintaro Sodų 1-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Girulių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Gytarių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Gluosnių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g veršienos išpjovos 3 česnako skiltelės druska malti juodieji ir kvapnieji pipirai provanso žolelės 2 - 3 šaukštai miltų saulėgrąžų aliejus
kepti
Gaminimas: Įšspaudžiame česnaką, sumaišome jį su druska, žolelėm ir pipirais. Išpjovą supjaustome 1 cm storio riekutėmis. Jas ištriname prieskonių mišiniu ir palaikome pora valandų. Mėsos gabaliukus, pavoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Iškeptus sudedame į puodą, uždengiame ir palaikom taip 3 - 5 min. Skanaus .
|
|
|
|
|